Financieel bijdragen?

Om onze projecten te realiseren, zijn we afhankelijk van donaties. Wil je een financiële bijdrage doen? Lees hieronder hoe jij kunt bijdragen. 

Doneer nu en geef een kind een onvergetelijke dag

We willen dat geld geen belemmering vormt om deel te nemen aan onze activiteiten. Daarom bieden we deze helemaal gratis aan. Om de Avonturendagen te organiseren, zijn we dus volledig afhankelijk van geld uit fondsen en donaties.

Wat doen we met je geld

Jouw donatie gaat vrijwel volledig naar de organisatie van de Avonturendagen. Daarnaast vergoeden we met jouw donatie een klein deel van de kosten voor administratie en training van vrijwilligers. Er zijn geen mensen in vaste dienst bij stichting Jong & Geliefd – het team bestaat volledig uit vrijwilligers.

Wil jij doneren?

Wil jij Jong & Geliefd een warm hart toedragen met een financiële bijdrage? Je kunt je bedrag overmaken naar NL57 INGB 0009 4314 68 t.n.v. Stichting Jong en Geliefd, met in de beschrijving ‘DONATIE’. We zijn je dankbaar voor je financiële steun!

Jong & Geliefd is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat je jouw gift kunt aftrekken van de belasting. Klik hieronder voor meer informatie.

Kerken en scholen

We zijn dankbaar voor de verschillende kerken en scholen die stichting Jong & Geliefd al als collectedoel hadden. Wil je met jouw kerk of school ook betrokken raken bij het werk van Jong & Geliefd? We bieden verschillende mogelijkheden aan om ons project bij gemeenteleden of schoolkinderen onder de aandacht te brengen. We hebben bijvoorbeeld een collectevideo met korte informatie over ons werk en een zendingsproject voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons via onderstaande knop.


Deze kerken en fondsen gingen je al voor:

Over ons

Jong & Geliefd is een christelijke non-profitorganisatie die zich inzet voor kinderen met een gedetineerde ouder.

Contact

info@jong-geliefd.nl

Symphoniesingel 64B
6218 AA Maastricht

KvK: 77585526
NL57 INGB 0009 431468
RSIN: 861055445