Vrijwilliger worden?

Ben jij enthousiast over het werk van Jong & Geliefd? Wil jij je graag inzetten als vrijwilliger op de Avonturendagen? Laat het ons weten – we leren je graag beter kennen!

Wil jij je inzetten voor Jong & Geliefd?

Word jij enthousiast bij het horen van het woord ‘Avonturenkamp’? Vind je het heerlijk om met kinderen te kletsen, hun dingen te leren en leuke spelletjes met hen te doen? Gun jij ieder kind een onvergetelijke zomervakantie?

Voor onze Avonturenkampen zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om het kamp draaiende te houden. We hebben met elkaar één doel: kinderen met een gedetineerde ouder een onvergetelijke en avontuurlijke vakantieweek geven.

We leren je graag kennen!

Heb je vragen over vrijwilligerswerk op de Avonturenkampen of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar Esther, onze vrijwilligerscoördinator. Zij zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanmelding verwerken.

Belangrijke informatie

We werken met een kwetsbare doelgroep die we voldoende aandacht willen geven. Om de juiste begeleiding te kunnen bieden, hebben we voorafgaand aan het Avonturenkamp een voorbereidingsweekend. Tijdens dit weekend ontvang je een training van experts en leer je meer over de doelgroep. We verwachten van onze vrijwilligers dat ze hierbij aanwezig zullen zijn.

Wat we van je vragen

Omdat we werken met een kwetsbare doelgroep en een veilige sfeer willen creëren voor onze deelnemers vragen we een aantal dingen van je:

√ Een verklaring omtrent goed gedrag (VOG). Deze kun je via Jong & Geliefd gratis aanvragen

√ Je hebt affiniteit/ervaring met de doelgroep

√ Je bent minstens 18 jaar oud. Er is geen maximale leeftijd.

√ Je staat achter de visie van Jong & Geliefd

√ Bij voorkeur heb je ervaring in kinder- en/of jeugdwerk

√ Je bent aanwezig bij het voorbereidingsweekend


Relevante data

Avonturenkamp
√ 7 t/m 11 augustus 2023

Voorbereidingsweekend
√ 4 t/m 6 augustus 2023*

*Dit jaar zal het voorbereidingsweekend direct voorafgaand aan het Avonturenkamp plaatsvinden. 

Ben ik geschikt?

Twijfel je of vrijwilliger tijdens de Avonturenkampen iets voor jou is? Weet je niet zeker of je wel voldoet aan het profiel?

Laat dit geen reden zijn om geen contact met ons op te nemen. We  horen namelijk graag van je hoe jij bij kunt dragen aan de Avonturenkampen!

Over ons

Jong & Geliefd is een christelijke non-profitorganisatie die zich inzet voor kinderen met een gedetineerde ouder.

Contact

info@jong-geliefd.nl

Bogaardenstraat 43C
6211 SN Maastricht

KvK: 77585526NL57
INGB 0009 4314 68
RSIN: 861055445